Temat: Plany na wakacje...
Witam!
Jak się mają Wasze plany na wakacje? Już zabukowane miejsca?
Bo u mnie nadal znak zapytania...
Zastanawiam się, czy nie pojechać z ekipą znajomych w takie miejsce jak to. Wygląda sympatycznie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Jak się mają Wasze plany na wakacje? Już zabukowane miejsca?
Bo u mnie nadal znak zapytania...
Zastanawiam się, czy nie pojechać z ekipą znajomych w takie miejsce jak to. Wygląda sympatycznie
Też lubię takie miejsca... Najlepiej jak jest mało ludzi i dużo ciszy...
ja postaram się coś upolować na last minute. Osobiście preferuje egzotyczne miejsca, gdzie jest zawsze piękna pogoda i wiele rzeczy do zwiedzania. Polecam Chorwacje piękne widoki, świetni ludzie i przede wszystkim wiele ciekawych miejsc do zobaczenia.
[quote=Ksymena]Też lubię takie miejsca... Najlepiej jak jest mało ludzi i dużo ciszy...[/quote]
Hmm... potrafilam przez cały dzień chodzić sama po polskich górach. Zawsze aż buzowało we mnie, że nie ma przy mnie nikogo, z kim mogłabym to dzielić, ale do tego wystarczy jedna osoba. Gdybym wędrowała całą grupą to nie byłoby to.
Dużo ciszy i mało ludzi to jedna z tych fajniejszych opcji.
Do takiego miejsca, gdzie jest cisza i nie ma ludzi, pojechałabym najlepiej w tym momencie... I gdyby pogoda była tam troszkę lepsza niż teraz za oknem... ;/
i góry i niziny, ważne by znaleźć spokój wokół siebie i w sobie. Pogoda fajnie gdyby była, ale jak niebo zmęczy się błękitem, też może być...
Moją opcja na wakacje jest działeczka i duży basen. Świetna sprawa dla mnie i dla rodziny. Serdecznie polecam i życzę udanego wypoczynku.
Ja mam nadzieję, że w tym roku w końcu uda mi się pojechać do SPA. Naprawdę potrzebowałabym już takiego wypoczynku. Przeglądałam już ofertę Primavera SPA i muszę powiedzieć, że bardzo chętnie pojechałabym tam chociaż na weekend. Te zabiegi, widoki i święty spokój..eh, marzenie.
Ja w tym roku niestety nigdzie nie pojadę na wakacje urlop dopiero we wrześniu, a wtedy mam zaplanowaną obronę, więc zero odpoczynku. Ale mam nadzieję, że w przyszłym roku sobie odbiję
A ja znów wynajdę sobie jakieś jeziorko, w którym będzie się można popluskać.
Woda i pogoda to jest to!
Niestety wakacje dobiegają końca lub dla nie których już się skończyły ... ale nadal jest dobra okazja, żeby wybrać się do SPA Głęboczek ma świetną ofertę - zabiegi z winoterapii, które postawią na nogi każdego plus piękne otoczenie Pojezierza Brodnickiego i spacery pośród winnic.
Ja miałam wakacje dość późno - a mianowicie we wrześniu. Od pewnego czasu interesuje mnie nasz wschodni sąsiad - Ukraina Poczytałam sobie sporo o zabytkach i bardzo mnie zainteresował. Byliśmy ostatnio z mężem kilka dni we Lwowie i mimo to i tak nie zdołaliśmy zobaczyć wszystkiego go chcieliśmy, Naprawdę ładne i warte do zobaczenia miasto. Teraz interesuje nas Kijów ale to już plany na dłuższą wycieczkę Obecnie zastanawiamy się czy jechać samochodem czy wybrać samolot. Ale jednak raczej to drugie bo drogi w Ukrainie są koszmarne.
Moim celem w tym roku jest Chorwacja. Znajomi mi zachwalali to miejsce i postanowiłam spróbować. Dotychczas zwiedzałam greckie wyspy - zachwycona jestem Kosem i Korfu, ciekawe czy Chorwacja je pobije Piszą, iż jest tam mnóstwo atrakcji, wspaniała woda i cudne plaże - mam nadzieję, że się nie zawiodę. Znajomi również mówili, że jeśli podobały mi się greckie wyspy to i Chorwacją będę się zachwycać. No zobaczymy A jak wy myślicie? Byliście w Chorwacji?
Nie byłam, ale w Bułgarii tak i tam też jest fajnie:)
Nie rozumiem co ludzie widzą w Chorwacji mówiąc szczerze
Ja planuję Turcję w tym roku, choć nie wiem, czy finanse pozwolą
Mnie wystarczy Praga czeska, nie jestem wymagająca:)
A ja do cioci nad polskie morze, jak co roku:)
W tym roku na urlopie będzie spontan, zobaczymy na co mnie najdzie ochota;)
W tym roku zwiedzę Dolny Śląsk, już postanowione
Norwegia :]
Ja może pojadę do Hiszpanii jak znajdę jakieś tanie loty do hiszpanii
Znajomi mnie namawiają na Chorwację, ale nie wiem jak będzie z finansami...
U mnie też finanse mają się różnie, więc jednak wybieram Polskę. Stać mnie na nią. Dlatego planuję wybrać się do SPA ;p należy mi się po ciężkiej zimie w pracy potrzebuję odpocząć, zarówno fizycznie jak i psychicznie, dlatego chcę wybrać się do Głęboczka na pojezierzu brodnickim.
Ja również postanowiłam wybrać się na wakacje w Polsce Razem z mężem zdecydowaliśmy się, że spędzimy dwa tygodnie w Ustce (znamy dobrze tą miejscowość ponieważ wypoczywaliśmy tam już parę lat temu)> Teraz postanowiliśmy wrócić.
Miejscowość jest bardzo miła - dobrze dostosowana dla rodzin z dziećmi. Jest tam wiele ciekawych atrakcji dla każdego.
w długi weekend za tydzień wyjeżdżam w góry, mam nadzieje że pogoda pozwoli pochodzi po dobrze znanych szlakach Beskidów
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź