Temat: Jeździcie autostopem?
Dla mnie to jedno z najwspanialszych wspomnień młodości. Choć nie ukrywam, że teraz pewnie trochę bym się bała.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dla mnie to jedno z najwspanialszych wspomnień młodości. Choć nie ukrywam, że teraz pewnie trochę bym się bała.
Ja jestem za strachliwa na takie ryzyko...
Ja bym się bała tak jechać.
Zdecydowanie to również nie dla mnie. Nawet jadąc od rodziców wybieram mimo, że kilka razy o autostopie myślałam.
Myślę, że ten, który zabiera obcych do auta też ryzykuje, bo nie wiadomo, co im chodzi po głowie...
Ja jechałam stopem tylko parę razy w życiu i to w Polsce. Za to słyszałam o ludziach, którzy tak podróżują po różnych krajach i świetnie sobie radzą. Trzeba umieć zaryzykować.
A ja nigdy nie jeździłam autostopem bo... wstydziłabym się zatrzymywać samochody
No i trochę strach na kogo się trafi...
Nie, nigdy nie jechałam z kimś zupełnie obcym (pomijając autobusy czy pociągi oczywiście:)
[quote=alina]Ja jechałam stopem tylko parę razy w życiu i to w Polsce. Za to słyszałam o ludziach, którzy tak podróżują po różnych krajach i świetnie sobie radzą. Trzeba umieć zaryzykować.[/quote]
No właśnie to kwestia tego ryzyka. Ja bym nie potrafiła, zresztą ciągle się słyszy o jakichś morderstwach czy gwałtach... wolę pociąg.
nigdy nie jechałam autostopem i raczej bym się na coś takiego nie zdecydowała.
Dawno temu tak, ale teraz za dużo jest świrów... Bałabym się, nawet gdybym była z koleżanką...
Jak miałam 16-19 lat to jeździłam bardzo chętnie Poznałam w ten sposób trochę fajnych ludzi. Nie było pieniędzy na bilety autobusowe, więc jak chciałyśmy gdzieś jechać z koleżanką, to nie było też innego wyjścia. Nie widuję teraz autostopowiczów. Inne czasy.
Nie czułabym się bezpiecznie w jednym aucie z kimś zupełnie obcym...
Jednak to trochę strach, na kogo się trafi...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź