Odp: Prezenty ślubne
nic dziwnego, to świadczy o tym, że decyzja była przemyślana i płynęła prosto z serca
![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nic dziwnego, to świadczy o tym, że decyzja była przemyślana i płynęła prosto z serca
![]()
Jasne, po ślubie wszystko będzie inaczej... Oby nie gorzej...
podobno przed ślubem facet ma nadzieję, że kobieta po ślubie się NIE ZMIENI, a kobieta zawsze ma nadzieję, że facet po ślubie się ZMIENI ![]()
Taaak, chyba na gorsze ![]()
Ja czytałam, że facet żeni się z lenistwa, a kobieta z ciekawości - i potem obie strony są rozczarowane...
z ciekawości
nieźle "a co tam, zobaczę jak to jest - raz się żyje"
ale.... jak zwykle w takich obiegowych opiniach jest ziarenko prawdy ![]()
Ja mojego Narzeczonego cały czas straszę, że teraz jestem dla niego dobra i się staram i że dopiero po ślubie ujawnię swoje prawdziwe wredne oblicze... a on mi wtedy mówi, że w takim razie się pozabijamy kiedyś, bo on też na razie jest dobry, ale tylko po to, żebym się nie wycofała...
![]()
Pozabijacie się... hm... czyli będziecie ze sobą dopóki śmierć Was nie rozłączy.
[quote=niechcemisie]Pozabijacie się... hm... czyli będziecie ze sobą dopóki śmierć Was nie rozłączy.[/quote]
Hehe dobre
Co prawda o tym nie pomyślałam, ale to dobry sposób na ten fragment przysięgi ![]()
A mój mówił - zobaczysz, ze nic się nie zmieni
![]()
Ja chciałabym, żebyśmy wypowiedzieli na ślubie słowa przysięgi ułożonej przez siebie.
O ile do ślubu dojdzie, bo jak na razie to więcej czasu na forum spędzasz chyba niż z nim:)
Ha ha
Summerlove... wyjdziesz za mnie?
Co powiesz na Nowy Jork? Świat u naszych stóp kochanie!
Już myślałam, że nigdy się nie zdecydujesz...
Oczywiście że:YES, YES, YES!!!!
...ale spisujemy intercyzę ![]()
Och, zdrajczyni! Ten pierścionek miał być dla mnie, sama wybierałam! Między nami wszystko skończone!!!
będę druhną! ok? ok? ![]()
Ja też chcę !! Nie byłam jeszcze nigdy
Mogę? ![]()
ooo to będziemy we dwie - ja też pierwszy raz ![]()
[quote=Ksymena]Och, zdrajczyni! Ten pierścionek miał być dla mnie, sama wybierałam! Między nami wszystko skończone!!![/quote]
Zawsze możesz być "tą trzecią".
[quote=justyna]ooo to będziemy we dwie - ja też pierwszy raz
[/quote]
Szkoda tylko, że same zainteresowane nie wyrażają poparcie co do naszej kandydatury
![]()
Ja wyrażam, jak najbardziej
Tylko muszę się upewnić, że nie będziecie wyglądać lepiej ode mnie, bo wiecie, sama sprowadzać sobie konkurencji na ślub nie zamierzam ![]()
Postawi się jakiegoś koksa przy wejściu i będzie robił selekcję.
Summerlove, nie przejmuj się, nic nam nie zepsuje tego dnia ![]()
Summerlove, podeślę Ci fotki i ocenisz ![]()
My to powinnyśmy od razu zostać zaakceptowane !!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź