Odp: Prezenty ślubne
Też by mnie ucieszył taki prezent, niekoniecznie na ślub..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też by mnie ucieszył taki prezent, niekoniecznie na ślub..
A mnie każdej zimy, kiedy nie chce się wyjść na dwór...
Też jestem zdania że kupowanie czegoś praktycznego nie da tyle przyjemności co prezent dla relaksu. Zamiast trzeciego żelazka warto sprawić coś w podobnej cenie, a bardziej wyszukanego
Ja wykupiłam koleżance i jej nowo poślubionemu mężowi karnet na masaż czekoladowy dla dwojga:)
Oooo, dobry pomysł, byłam na takim, jest cudowny...
A jeśli któreś jest uczulone na kakao?... Ja bym się wcześniej upewniła...
A no widzisz, nie pomyślałam o tym ,że można być uczulonym na kakao.
A ja bym im wykupiła karnet na siłownię na pół roku, bo wiadomo, po ślubie człowiek przestaje o siebie dbać i tyje, a tak to będą mieli motywację żeby ćwiczyć
Ja spotkałam się z tym, że młodzi założyli stronkę z listą książek, które by chcieli dostać i się sprawdziło ;D
Takie trochę wymuszanie, ale ok, inaczej by dostali coś co im niepotrzebne;)
Prezenty ślubne to powinny być przede wszystkim przemyślane...
mam znajomych, którzy niedawno się hajtali i [b]ON[/b] dostał od teścia wypasiony zestaw do golenia- za blisko 5 stów), a [b]ONA[/b]... wypasiony mikser blender...
no to po prostu myślałam, że się załamię jak to usłyszałam potem...
a tyle się wałkuje o prezentach nie-szowinistycznych, a tu taki kwas.
Moim zdaniem - przesada.
Nie da się narzucić gościom, by na prezent dali pieniądze. Większość i tak pewnie da taki upominek, ale nie ma sensu komuś tego narzucać. Chociaż osobiście wolę prezenty niż pieniądze. Moja znajoma brała niedawno ślub i dostała takie coś: prezentmarzen.com/owocowa-uczta-masaz-ciala-dla-dwojga-2/ Wiele bym dała, żeby ktoś zafundował mi taki prezent na ślub
Ja jako prezent na ślub kupowałem naszyjnik - takie coś innego. Nie trzeba kupować drogich rzeczy ważne żeby to coś było inne coś unikatowego.
Najlepsze są bony prezentowe, niech sobie wybiorą coś sami...
weekend w górach lub zabiegi spa zawsze są mile widziane:)
A może jakiś przyjemny obraz albo grafikę?
A może coś dla przyszłego potomka?... Np ręcznie robioną kołyskę od ludowego artysty...
fakt, tylko jakąś uniwersalną, bo nie wiadomo czy będzie chłopiec, czy dziewczynka
Ostatnio byłam na ślubie, nie wiedziałam też co im sprezentować i ostatecznie, trochę z podpowiedzią przyjaciółki, kupiłam młodym lampę- często można utrafić promocje). Trafiłam w gusta i zdobi teraz ich salon
Jak wiemy jak wygląda ich mieszkanie to można coś takiego kupić, ale zawsze bezpieczniej jest kupic coś bardziej uniwersalnego
Myślę że każdy prezent jest dobry bo pokazuje że pamięta się o drugiej osobie Możesz powiedzieć delikatnie że nie chcesz nietrafionych prezentów kupować.
Jeżeli chodzi o prezenty ja bardzo lubię dostawać książki. Ostatnio dostałam książkę Adama Amblera "Seksturysta" książka dość skandaliczna, ale z ciekawą fabułą. Przypomina troszkę 50 twarzy Greya. I na takie prezenty się cieszę jednak jeżeli miałabym dostać coś co mi się nie przyda wolałabym dostać albo zdrapki lotto albo jakąś drobną sumę pieniążków.
Niedawno byliśmy na weselu i daliśmy młodym kopertę i bony jubilerskie na zakupy w Aparcie. Z tego co wiem to prezent się spodobał
A ja jestem za prezentami praktycznymi. Już przed ślubem myślałam sobie, że jak ktoś ma mi kupić coś co mi się nie spodoba, albo przyda mi sie tylko raz w życiu to zdecydowanie wolę żeby podarowali nam pieniądze i już sama zrobię z tego prezenty użytek.
A moze Villeroy&Boch porcelana ? Ponadczasowa, bedzie ladna ozdoba nowego gniazdka...
U nas młodzi chodzą bo rodzinie i każdy sobie wypiera z listy co chce im kupić. My kupujemy w mixmedia. W sumie bardzo fajny sposób bo oprócz kasy dostaną to co chcą. Prezenty będą trafione. A też każdy wybiera to na co go stać.
ja również uważam że prezenty praktyczne są najlepsze- szczególnie jak mlodzi mają własne mieszkanie. Niedługo slub mojej siostry i wiem, że bardzo chciałaby zmywarkę. Znalazłam na electro.pl odpowiedni model, kupie i prezent mam z głowy
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź