76

Odp: Moja najgorsza randka...

[quote=niechcemisie][quote=Barbie1290]słuchajcie - to prawda: ludzie po 3 miesiącach spotykania się wiedzą już czy ta znajomość ma sens czy nie, czy działamy sobie na nerwy itp, to jest taki "próbny" okres, ja miałam sporo takich związków 3 miesięcznych, Justyna, lepiej zakończyć to po 3 miesiącach niż ciągnąć przez 3 lata[/quote]
Tak, ja nieraz słyszałam o tych magicznych trzech miesiącach, że po pierwsze są idealną próbą i wytstarczającym czasem, aby stwierdzić, czy chce się ze sobą chodzić czy nie, a dla tych którzy się zdecydują zaczynają się w tym momencie schody, bo już ludzie nie pokazują się partnerom tylko z tej wspaniałej strony, ale zaczynają wychodzić wady. Mam dwóch kolegów, którzy postanowili chodzić z dziewczynami nie dłużej niż trzy miesiące właśnie z tych powodów, o których się tu mówi.[/quote]
oczywiście, to najprawdziwsza prawda smile
dlatego ja mam na koncie (i pewnie nie tylko ja) kilka takich 3 miesięcznych znajomości, a ledwie 2 (plus aktualny) związek dłuższy ...

no bo ileż można udawać aniołka? wink
chociaż powiem Wam, że ja przed moim aktualnym partnerem nie udawałam, może dlatego było nam zawsze jakoś fajnie i nie było rozczarowań typu - o, to tak wyglądasz w dresie/zakatarzona/bez makijażu big_smile

a na pierwszej (!!!) randce zaprowadził mnie po pracy do restauracji i wszamałam tam mega porcję placka po zbójnicku big_smile
do dziś jest to nasze wspólne ulubione danie wink

Ostatnio edytowany przez justyna (2010-07-08 10:21:14)

77

[quote=justyna]taaa

żałuję do dziś, że po prostu zmięłam ten list i wywaliłam do pobliskiego kosza... wink
bo byków chłopak nastawiał tam od groma... pośmiałabym się dziś z tego wink
niezły agent z niego był swoją drogą big_smile

zresztą to była jedna z moich "wakacyjnych miłości"[/quote]
Ja też wyrzuciłam dziwne listy i wogóle zawsze wyrzucałam pamiątki i prezenty po byłych. Ale z tych listów to możnaby pozbijać dzisiaj.

78

To chyba bierze się stą, że na początku nie ma takiej swobody, ale dopiero kiedy ona już jest można poznać naprawdę drugą osobę.

79

[quote=niechcemisie]To chyba bierze się stą, że na początku nie ma takiej swobody, ale dopiero kiedy ona już jest można poznać naprawdę drugą osobę.[/quote]
na poczatku chcesz się przypodobać,a jak już "zdobędziesz" drugą osobę stajesz się sobą smile

80

Tylko dlaczego tak? To się w takim razie tyczy osób, które niską samoocenę mają.
Na szczęście nie musiałam tego przechodzić z moim facetem, bo nie chciałam mu się podobać tylko kim innym byłam zainteresowana kiedy się poznaliśmy. A jak się poznaliśmy, to się okazało, że się bardzo chcemy. I w sumie ominęła nas ta maskarada.

81

[quote=justyna]oczywiście, to najprawdziwsza prawda smile
dlatego ja mam na koncie (i pewnie nie tylko ja) kilka takich 3 miesięcznych znajomości, a ledwie 2 (plus aktualny) związek dłuższy ...

no bo ileż można udawać aniołka? wink
chociaż powiem Wam, że ja przed moim aktualnym partnerem nie udawałam, może dlatego było nam zawsze jakoś fajnie i nie było rozczarowań typu - o, to tak wyglądasz w dresie/zakatarzona/bez makijażu big_smile

a na pierwszej (!!!) randce zaprowadził mnie po pracy do restauracji i wszamałam tam mega porcję placka po zbójnicku big_smile
do dziś jest to nasze wspólne ulubione danie wink[/quote]

Podobno jeśli ktoś ma taaaaki apetyt na jedzenie , taki mit krąży, a w jego świetle super przd nim wypadłaś, ha ha ha

82

ale jak je palcami i mlaskając, to pewnie równie mało wybredny jest w zachowaniach łóżkowych...

83

Tak samo zawsze o tym myślałam. Mój np. je szybko i w łóżku też woli szybko.

84

[quote=summerlove]ale jak je palcami i mlaskając, to pewnie równie mało wybredny jest w zachowaniach łóżkowych...[/quote]
no nie, aż tak nie było -  użyłam przy nim noża i widelca big_smile

85

nie podejrzewałam o to akurat Ciebie, ale niektórzy mają zachowania jaskiniowca, przyznasz...

86

zdecydowanie zdarzają się i tacy...

87

Chociaż raz czy dwa to mogłoby być z takim ciekawie, ale na dłuższą metę raczej nie...

88

A pod dachem mieć takiego to już za wiele...

89

Nie, mówię że z ciekawości to może by się któraś skusiła tak okazjonalnie...

90

Tak, zgodzę się, jako przygoda, a nie na stałe.

91

Ale musiałby się domyć chociaż...

92

I wykluczone, żeby namówić go na to proponując wspólną kąpiel - do wanny razem z takim się nie wchodzi.

93

nie, przeciągnąć parę razy przez jakąś większą kałużę i doczyścić proszkiem IXI...

94

Albo zaproponować w myjni samochodowej.
Jedno jest pewne - randki się z takim nie odwoła z powodu ulewy.

95

A może nas miły kolega-forumowicz podzieli się z nami wspomnieniem nieudanej randki?

96

Zaproś kolegę.

97

No właśnie zapraszam - ale on teraz ma same udane randki, to o czym tu będzie pisał?

98

Nie wierzę, że nie miał nigdy nieudanej, no chyba że to jego pierwsze.

99

Ale wiesz, dobre doświadczenia wypierają te złe...

100

Widzę, że jestem tu oczekiwany smile. Otóż miałem nieudane randki, kiedyś np. umówiłem się z taką laską przez neta hehe, wydawała się spoko, a przyszła jakaś dresiara, która przeklinała więcej niż ja i ogólnie taka typiara. Od tamtej pory unikam takich dziewczyn jak ognia.
Raz miałem "randkę" na wakacjach i dziewczyna chciała się przy mnie ciąć nożem (miała jakieś wielkie problemy, ale też chyba chciała na siebie zwrócić uwagę) i ta randka wyglądała tak, że tarzaliśmy się na plaży, trzymałem ją za nadgarstki (w jednej ręce miała nóż, drugą chciała sobie przeciąć) no i w końcu pękła, długo płakała, ale się uspokoiła. A pocięty byłem ja, bo szarpiąc się z nią, nóż latał w każdą stronę. Wszystko jeszcze w nocy, niedaleko Heineken festiwal, wszyscy się bawią, a ja mam taką akcję. Mam z nią kontakt do dzisiaj, na szczęście trochę problemów się pozbyła.