Odp: Wakacyjna miłość...
Dr.inż.mgr. smmerlove udzieli porady, ha ha ha
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A wiesz, że prawie się zgadza, tylko bez tego inż. poproszę No i po dr nie powinno być kropki...
Zachowanie kobiet ogólnie, na co zwracacie uwagę w kontaktach z facetami, co Was w nich wkurza itd. To mnie interesuje.
Ostatnio edytowany przez marass (2010-07-27 13:28:58)
Bardzo mądrze, nie wolno nas wkurzać... Mnie denerwuje niesłowność faceta najbardziej. Zdarzyło się nawet że przez to nie chciałam kontynuować znajomości
Wam też zdarza się być niesłownym, ale zapamiętam to . To taki mój mały rekonesans w Waszym świecie, takie szpiegowanie lekkie:)
Mnie się nie zdarza Dlatego wymagam tego samego od faceta. No i uczciwości. Masz jeszcze jakieś pytania?
Nie, na razie nie mam, obserwuje. Znalazłem wątek Mężczyzna idealny i to przeglądam aktualnie hehe;)
Kiedyś stwierdziłysmy że wibrator to prawie ideał
Ale kibla nie przetka, pralki nie naprawi, przed bandytą nie obroni (chyba, że go użyjesz na nim)
Tak przed bandyta może obronić a kibel mogę sama przetkać a od pralki są hydraulicy
Widzę, że argumenty na wszystko . Proponuje wychować dziecko z wibratorem na próbę żartuje oczywiście
Kobiety potrafią same wychować dziecko i wtedy wibrator jest im potrzebny też ......... dobra, dobra, facet też jest potrzebny bo przecież ktoś musi w domu dbać o to żeby pilot od telewizora się nie zgubił
Czyli samowystarczalne jesteście? A ten drugi komentarz to już dyskryminacja płci, ja bym został za takie coś zlinczowany
Może tak mało tu facetów (tylko ja??!!) bo takie feministyczne poglądy , ale nie przegonicie mnie.
Ostatnio edytowany przez marass (2010-07-27 14:09:09)
No tak, ale kiedy plusy nie równoważą minusów, to czy warto być z mężczyzną?
Nie twierdzę że bez facetów jest wspaniale bo miłość jest fantastyczna a do tego potrzeba faceta. Tylko że teraz kobiety coraz częściej są bardziej samowystarczalne.
Ja nie chciałabym cię przegonić Bardzo fajnie że tu jesteś i z nami piszesz!
Nie rozumiem. To musi być idealny bilans tego? Każdy jest inny, każdy ma wady. Mężczyzną warto być zawsze, miałem okazję poczuć się dumny z powodu, że jestem facetem i to dzięki kobiecie.
Według mnie jeśli się kogoś kocha to trzeba go pokochać z jego wadami i zaletami. My kobiety też nie jesteśmy idealne a faceci nas kochają.
[quote=marass]Nie rozumiem. To musi być idealny bilans tego? Każdy jest inny, każdy ma wady. Mężczyzną warto być zawsze, miałem okazję poczuć się dumny z powodu, że jestem facetem i to dzięki kobiecie.[/quote]
Żeby wszyscy tak myśleli, to by było fajnie... A teraz coraz więcej ciepłych kluchów, którym trzeba matkować, bo inaczej są zagubieni....
A mogę wiedzieć w jakiej sytuacji byłeś tak dumny?
Broniąc jej honoru przez dresami chociażby. No w różnych sytuacjach, kiedy udało mi się jej zaimponować w ten dobry sposób, niewymuszony. Zaimponować swoja osobowością, wiedzą czy czymś takim. Jest mnóstwo ciepłych kluch, to oczywiste, nie ciepię takich facetów, którzy są tacy co sobie nie ugotują, albo nie upiorą (choć z obsługą pralki mi idzie ciężko, zawsze można w rękach albo na tarze hah). Ale nie zapominaj, że są też kobiety co tylko leżą i pachną.
Zgadzam się z tobą i naprawdę jesteś wyjątkowy. Coraz częściej kobiety nie umieją gotować albo robić podstawowych domowych rzeczy. Cóż , takie mamy czasy. A ile masz lat?
21 lat już żyję:)
To fajny wiek. I jak na swój wiek bardzo jesteś dojrzały.
No to gratuluję! Miło że wreszcie prawdziwy mężczyzna do nas zawitał
To życie w blokach uczyniło mnie bardziej dojrzałym . Chociaż zdarza mi się "nie mieć mózgu" i robić rzeczy, jakie robią ludzie w moim wieku. Ale dziękuję, bo rzadko coś takiego można usłyszeć.
Teraz dziwię się, kiedy piszesz, że tylko w wakacje nawiązujesz znajomości z dziewczynami. Nie doceniają Cię po prostu...
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź