Feta z płatkami migdałów

29 stycznia 2010, dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

podsmażone migdały 300 dag
brokuł 1 szt
ser feta 300 dag
kukurydza 1 op
jogurt naturalny 1 op
Brokuł gotujemy 5 minut, następnie dzielimy na mniejsze części, dodajemy ser, odcedzon kukurydzę, polewamy jogurtem i posypujemy płatkami.

file1264785105



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Real
U mnie Real kupił Auchan ale i tak przestałam tam robić jakiekolwiek...
Czy jesteś pewna/pewny siebie w kon…
Aby nabrać pewności siebie, trzeba po prostu od czasu do czasu wyjść ze strefy...
Tanie dodatki
Akcesoria damskie to subtelne dodatki, które mają moc definiowania i uzupełniania naszego stylu....
Najlepsze preparaty na cerę trądzik…
Szczególnie polecam smarowanie twarzy preparatami zawierającymi olejek herbaciany, różany i lawendowy. Warto wypróbować...