Faszerowane papryki z grilla

11 czerwca 2013, dodał: Kara6
Artykuł zewnętrzny

Składniki :

5 papryk
10 długich plastrów chudego boczku
5 malutkich kiełbasek
serek kanapkowy
tatry ser żółty
łyżeczka papryczki chilli

Przygotowanie :

– przekrój papryki na połówki i oczyść z nasion
– wymieszaj razem serek kanapkowy, tatry żółty ser oraz chilli
– mieszanką wypełnij papryki
– przekrój kiełbaski na pół i po jednej połóż na wierzch serka w papryce
– nadziane papryki owiń wokół boczkiem
– papryki grilluj aż papryka będzie miękka a boczek chrupiący ( najlepiej pod przykryciem )

Smacznego

file1370976168



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...