Faszerowane papryki z grilla

11 czerwca 2013,
dodał: Kara6
Artykuł zewnętrzny

Składniki :

5 papryk
10 długich plastrów chudego boczku
5 malutkich kiełbasek
serek kanapkowy
tatry ser żółty
łyżeczka papryczki chilli

Przygotowanie :

– przekrój papryki na połówki i oczyść z nasion
– wymieszaj razem serek kanapkowy, tatry żółty ser oraz chilli
– mieszanką wypełnij papryki
– przekrój kiełbaski na pół i po jednej połóż na wierzch serka w papryce
– nadziane papryki owiń wokół boczkiem
– papryki grilluj aż papryka będzie miękka a boczek chrupiący ( najlepiej pod przykryciem )

Smacznego

file1370976168



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...