Faszerowane papryki z grilla

11 czerwca 2013,
dodał: Kara6
Artykuł zewnętrzny

Składniki :

5 papryk
10 długich plastrów chudego boczku
5 malutkich kiełbasek
serek kanapkowy
tatry ser żółty
łyżeczka papryczki chilli

Przygotowanie :

– przekrój papryki na połówki i oczyść z nasion
– wymieszaj razem serek kanapkowy, tatry żółty ser oraz chilli
– mieszanką wypełnij papryki
– przekrój kiełbaski na pół i po jednej połóż na wierzch serka w papryce
– nadziane papryki owiń wokół boczkiem
– papryki grilluj aż papryka będzie miękka a boczek chrupiący ( najlepiej pod przykryciem )

Smacznego

file1370976168



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....