Faszerowane bakalie

25 sierpnia 2009, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Faszerowane bakalie

Czas : 30 minut

Składniki :paczka śliwek kalifornijskich
paczka moreli
pasta jajeczna
twarożek
chrzan tarty
cukier
sól
pieprz mielony

Ser wymieszać z odrobiną chrzanu , solą , pieprzem, odrobiną cukru . Śliwki nacinać tak by zrobiła się ,, kieszeń „.Wkładać w nią farsz tak , aby był widoczny . Morele nacinać tak jak śliwki wkładać w nie pastę jajeczną .
Można w bakalie wbijać wykałaczki by było wygodniej brać.

 

nadesłane: Babciagramolka



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Największe błędy ślubnych stylizacj…
Ja widziałam niedopasowaną suknię do figury, młoda wyglądała jak opięty baleronik, no ale spełniła...
Gophering - zmora randkowiczów
Częste zjawisko, sama je widziałam - tzn. tej osoby już więcej nie widziałam :D
Salon fryzjerski w Poznaniu - gdzie…
Sama jeżdżę 35 km do mojej fryzjerki, ale to jedyna, co umie ułożyć moje...
Nadmierne poczucie odpowiedzialnośc…
To męczące, nie można wtedy zdać się na innych, tylko samemu się wszystkim zajmujesz...