Prosta fasolka po bretońsku

12 października 2011, dodał: boni43
Artykuł zewnętrzny

składniki:

0.5kg.fasoli (Jaś)

0.5kg boczku świeżego(podsmażyć)

kiełbasa

wędzona słonina lub boczek wędzony

cebula

kecthup

sól

pieprz

Namoczyć fasolę dodać podsmażony boczek ,potem podsmażyć kiełbasę wlać do fasoli następnie boczek wędzony też podsmażyć i wlać na koniec podsmażyć cebulę wraz z ketchupem i też wlać a następnie posolić i popieprzyć do smaku

Gotować aż fasola będzie miękka



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...