Dżem czereśniowy

17 listopada 2009, dodał: cezar
Artykuł zewnętrzny

czereśnie 2 kg

żelfiks 2 op

cukier 2 kg

Czereśnie myjemy, wybieramy pestki, gotujemy, aż zmięknął. Następnie dodajemy żelfiks, cukier, mieszamy. Zalewamy gorące do słoików.

file1258475910



FORUM - bieżące dyskusje

Trening na prawidłowy oddech w czas…
Mi pomaga skupienie się w stresie na jakiejś poztywnej myśli, takie oddychanie jakoś...
Zupa buraczkowa z ziemniakami tłucz…
Fajny przepis tylko brak czasu ciągle na takie gotowanie, ja przez pośpiech...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Mi szkodzą np. surowe brokuły, próbowałam miksować je w koktajlach i nie daję...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Warto też zadbać o matę antypoślizgową na płytki i do wanny i nie dawać...