Dip z avokado i kiwi

18 sierpnia 2010, dodał: helas
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 1 avokado
  • 2 kiwi
  • 1 cebula
  • 1 limonka
  • 1 papryczka chili
  • 2 łyżeczki syropu klonowego
  • 1/2 łyżeczki  startego imbiru
  • sól
  • pieprz

Przyrządzanie:

Obrane avokado i kiwi zmiksować.Cebulkę i papryczkę drobno pokroić. Wszystko dodać do avocado z kiwi , wycisnąć sok z limonki (może być cytryna), dodać syrop klonowy. Wymieszać , Przyprawić solą i pieprzem i szczyptą imbiru (jeśli ktoś lubi) do smaku . Pasuje do drobiu, mięsa wieprzowego i ryby.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz