Deser kawowo- jagodowy

19 lipca 2012, dodał: ilonar2301
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

100 ml kawy
1/2 szklanki jagód
2 gałki lodów waniliowych
2 kostki lodu
bita śmietana
rurka waflowa

Sposób przygotowania:

Jagody miksujemy z lodami waniliowymi oraz kostkami lodu. Następnie mieszamy je z kawą. Tak przygotowaną mieszankę przelewamy do szklanki. Dekorujemy bitą śmietaną. Tak przygotowany deser podajemy od razu po przygotowaniu z rurką waflową.

file1342731569



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Krem z .... własnej krwi...
ATR, czyli autologiczny wypełniacz to w pełni naturalny preparat otrzymywany z osocza bogatopłytkowego...
zatkane ucho
Ucho zatkane woskowiną można odetkać używając specjalnych kropli lub sprayów, które aplikuje...
Relacje między przyrodnim rodzeństw…
Gdy dzieci mieszkają wspólnie, tworzenie braterskiej relacji przebiega podobnie jak w przypadku dzieci...
Cynamon - do jakich potraw?
Cynamon można dodać do kawy, herbaty, koktajli i lemoniad. Ale także do nalewek...