Czosnek z grilla – palce lizać!

1 kwietnia 2010, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

2 duże główki czosnku zawijamy w folię wkładamy do żaru. Na powierzchni grilla w tym czasie przypiekamy chlebek. Po około 15 minutach wyjmujemy główki i sprawdzamy czy są miękkie.Jeśli tak to rozsmarowujemy na przypieczonym chlebku. Czosnek rozsmarowuje się jak masełko a z chlebkiem jest przepyszny.

Zobacz też smaczne dania z grilla TUTAJ



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...