Czosnek z grilla – palce lizać!

1 kwietnia 2010, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

2 duże główki czosnku zawijamy w folię wkładamy do żaru. Na powierzchni grilla w tym czasie przypiekamy chlebek. Po około 15 minutach wyjmujemy główki i sprawdzamy czy są miękkie.Jeśli tak to rozsmarowujemy na przypieczonym chlebku. Czosnek rozsmarowuje się jak masełko a z chlebkiem jest przepyszny.

Zobacz też smaczne dania z grilla TUTAJ



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...