Czosnek z grilla – palce lizać!

1 kwietnia 2010,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

2 duże główki czosnku zawijamy w folię wkładamy do żaru. Na powierzchni grilla w tym czasie przypiekamy chlebek. Po około 15 minutach wyjmujemy główki i sprawdzamy czy są miękkie.Jeśli tak to rozsmarowujemy na przypieczonym chlebku. Czosnek rozsmarowuje się jak masełko a z chlebkiem jest przepyszny.

Zobacz też smaczne dania z grilla TUTAJ



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...