Czosnek z grilla – palce lizać!

1 kwietnia 2010,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

2 duże główki czosnku zawijamy w folię wkładamy do żaru. Na powierzchni grilla w tym czasie przypiekamy chlebek. Po około 15 minutach wyjmujemy główki i sprawdzamy czy są miękkie.Jeśli tak to rozsmarowujemy na przypieczonym chlebku. Czosnek rozsmarowuje się jak masełko a z chlebkiem jest przepyszny.

Zobacz też smaczne dania z grilla TUTAJ



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....