Czosnek z grilla – palce lizać!

1 kwietnia 2010,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

2 duże główki czosnku zawijamy w folię wkładamy do żaru. Na powierzchni grilla w tym czasie przypiekamy chlebek. Po około 15 minutach wyjmujemy główki i sprawdzamy czy są miękkie.Jeśli tak to rozsmarowujemy na przypieczonym chlebku. Czosnek rozsmarowuje się jak masełko a z chlebkiem jest przepyszny.

Zobacz też smaczne dania z grilla TUTAJ



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....