Camembert grillowany z warzywami i winem

6 lipca 2014, dodał: NaWidelcu
  • camembert 3 szt
  • papryka czerwona 1 szt
  • bakłażan 1/2 szt
  • gałka muszkatołowa mielona 1/2 łyżeczki
  • wytrawny wermut 1/2 szkl

Krok 1

original

Warzywa dokładnie myjemy i kroimy w średniej wielkości kostkę (jak na zdjęciu), mieszamy ze sobą.

Krok 2

original

Kładziemy warzywa na tacce, posypujemy gałką muszkatołową, po 10 minutach polewamy delikatnie winem ( w zagłębienia tacki).

Krok 3

original

Ser kładziemy na folii, grillujemy. Gdy będzie gotowy z jednej strony, przekładamy na drugą, nakłuwamy wierzch, polewamy winem i lekko przyciskamy tak by wsiąknęło do środka.

Krok 4

Przekrajmy serek na pół, podajemy z warzywami.

file1404686677


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Skuteczny demakijaż z olejkiem herbacianym i olejkiem z orzechów macadamia
Cena:
36 zł
Sklep Peruka.pl - zaprasza!
Cena:
324 zł
Świetnie oczyszcza i nawilża skórę. Zawiera hydrolat z lawendy i inne składniki roślinne.
Cena:
12,66 zł
Na bazie orzechów piorących
Cena:
35,99 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Jak często się badać?
Najlepiej to zrobić wywiad w rodzinie, czy były jakieś choroby dziedziczne/ nowotwory...
wasz ulubiony podkład
Sucha cera i na codzień tylko krem BB. Podkładu idealnego nadal szukam ;)
Kremy do rąk
Mi też było ciężko dobry krem znaleźć. Ostatnio dostałam z Semilaca Colloidal gold...
Suche włosy - nic nie działa
Keratynowy zabieg daje naprawdę rewelacyjne efekty. Jakiś czas też nakładałam olej kokosowy i...