URODA I ZDROWIE

Camembert grillowany z warzywami i winem

6 lipca 2014, dodał: NaWidelcu
  • camembert 3 szt
  • papryka czerwona 1 szt
  • bakłażan 1/2 szt
  • gałka muszkatołowa mielona 1/2 łyżeczki
  • wytrawny wermut 1/2 szkl

Krok 1

original

Warzywa dokładnie myjemy i kroimy w średniej wielkości kostkę (jak na zdjęciu), mieszamy ze sobą.

Krok 2

original

Kładziemy warzywa na tacce, posypujemy gałką muszkatołową, po 10 minutach polewamy delikatnie winem ( w zagłębienia tacki).

Krok 3

original

Ser kładziemy na folii, grillujemy. Gdy będzie gotowy z jednej strony, przekładamy na drugą, nakłuwamy wierzch, polewamy winem i lekko przyciskamy tak by wsiąknęło do środka.

Krok 4

Przekrajmy serek na pół, podajemy z warzywami.

file1404686677

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Problemy z kręgosłupem
Po wielu problemach z bólami pleców, spowodowanymi w większości moją własną ignorancją tej sprawy,...
Jaki żel intymny
Z tego co wiem, to jest badzo dobry.
Czas oczekiwania na przedszkole
Jeśli chodzi o prywatne przedszkole językowe to w tego typu placówkach idzie to całkiem...
bóle pleców:(
Ja przez kilka lat zmagałem się z bólami pleców, aż postanowiłem skorzystać z usług...