URODA I ZDROWIE

Bób w pietruszkowym pesto

25 maja 2010, dodał: Aneta Klimecka

Składniki:

100g parmezanu
300g bobu
natka pietruszki
3 ząbki czosnku
garść orzechów włoskich
5 łyżek oliwy z oliwek extra vergine
sól
pieprz

Przygotowanie:

– Bób gotujemy i obieramy ze skórek.
– Pesto: w blenderze miksujemy parmezan, natkę, oliwę, sól i pieprz oraz czosnek.
– Bób układamy na talerzu, na nim pesto i orzechy wloskie. Zajadamy z grzaneczką, pycha!


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

KELIS / BRODKA / / KALIBER 44 |Sop…
Poszłabym na taki koncert, Brodka nadal jest w formie :)
Zapalenie wątroby
Najlepiej profilaktycznie pić ostropest, bo wątroba regeneruje się gdy przestaniemy jej szkodzić...
Gdzie iść na randkę?
W lato to zdecydowanie plener:) Piękny pejzaż gdzieś nad wodą, romantyczny zachód słońca za miastem...
Płukanka z zielonej herbaty
Ja do przyciemniania używałam płukanki z czarnej herbaty, ale po niej włosy były...