URODA I ZDROWIE

Bób w pietruszkowym pesto

25 maja 2010, dodał: Aneta Klimecka

Składniki:

100g parmezanu
300g bobu
natka pietruszki
3 ząbki czosnku
garść orzechów włoskich
5 łyżek oliwy z oliwek extra vergine
sól
pieprz

Przygotowanie:

– Bób gotujemy i obieramy ze skórek.
– Pesto: w blenderze miksujemy parmezan, natkę, oliwę, sól i pieprz oraz czosnek.
– Bób układamy na talerzu, na nim pesto i orzechy wloskie. Zajadamy z grzaneczką, pycha!


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

kłujący ból brzucha
Problemy z trawieniem, problemy z wątrobą skutecznie leczy Hepeel (https://www.centrumhomeopatii.pl/product/details/heel-hepeel-n-tabl-podj-50-tabl.html). Lek homeopatyczny, bezpieczny...
Dziecko moczy się w nocy
Dziecko może moczyć się w nocy z różnych powodów, zwykle to jest stres,...
Przeziębienie i grypa-domowe sposob…
Tran do picia, tran w kapsułkach, albo Tranvit z czosnkiem. Wiele jest produktów...
Kosmetyki do stóp
Ja lubię krem wiesiołkowy - polski Gal w apteki. Krem nie jest przeznaczony...