Miętowy koktajl ze szpinaku i mango na upalne dni

7 marca 2011, dodał: gosiuha
Artykuł zewnętrzny

Miętowy koktajl ze szpinaku i mango

120 g świeżego szpinaku garść liści świeżej mięty
1 dojrzałe mango, obrane i pokrojone na kawałki
sok jabłkowy lub woda mineralna ( kto jak woli, sok może może być z kartonu)
8 kostek lodu do podania

Przygotowanie:

Szpinak opłukać i osuszyć, wcisnąć do pojemnika blendera na przemian z mango i miętą. Wlać 1/2 szklanki soku jabłkowego lub wody mineralnej i zacząć miksować, aż wszystkie składniki się połączą. Podawać z kostkami lodu. Koktajl bardzo orzeźwia w upalne dni.



FORUM - bieżące dyskusje

Odciski na palcach stóp
Im dłużej się naciska te same części stopy ,tym większe ryzyko odcisków....
Najdziwniejsze prace domowe Waszych…
Napisanie wiersza. No nie każde dziecko to materiał na poetę:)
Nocleg Rewa
Ceny i w domkach już oszalały, taniej i przyjemniej jest wyjechać za granicę, naprawdę....
Zazdrość o byłą partnerkę chłopaka…
Wiele dziewczyn jest zadrosnych, bo czują się niepewnie w związku, czyli facet...