Miętowy koktajl ze szpinaku i mango na upalne dni

7 marca 2011,
dodał: gosiuha
Artykuł zewnętrzny

Miętowy koktajl ze szpinaku i mango

120 g świeżego szpinaku garść liści świeżej mięty
1 dojrzałe mango, obrane i pokrojone na kawałki
sok jabłkowy lub woda mineralna ( kto jak woli, sok może może być z kartonu)
8 kostek lodu do podania

Przygotowanie:

Szpinak opłukać i osuszyć, wcisnąć do pojemnika blendera na przemian z mango i miętą. Wlać 1/2 szklanki soku jabłkowego lub wody mineralnej i zacząć miksować, aż wszystkie składniki się połączą. Podawać z kostkami lodu. Koktajl bardzo orzeźwia w upalne dni.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...