Kapusta pekińska z mandarynką i sosem koperkowym

3 lutego 2011,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Testuję gotowe sosy do surówek Fit up ! – zrobiłam surówkę z mandarynką .

Czas : 10 minut

Składniki :

  • 2 garści pokrojonej w paseczki kapusty pekińskiej
  • 2 mandarynki
  • 1 sos Fit up ! Kamisa ,, Koperkowy z błonnikiem i nasionami słonecznika „
  • pieprz kolorowy grubo mielony
  • 2 łyżki wody
  • 2 łyżki oleju z pestek winogron
  • 3 łyżki pokrojonej natki pietruszki

Wymieszać olej z wodą i gotowym sosem. Mandarynki obrać, podzielić na cząstki i pokroić. Wymieszać kapustę z natką, mandarynkami. Polać sosem i wymieszać.

file1296720341



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...