Pure ziemniaczane Eli

25 października 2010,
dodał: eli_555
Artykuł zewnętrzny

składniki:

2 kg ziemniaków
200 ml mleka(gorące)
10 dkg masła
1 pęczek koperku
1 pęczek cebulki dymki(sam szczypior)
1 łyżeczka czosnku granulowanego
sól, pieprz.

Ugotowane ziemniaki dokładnie utłuc, dodać gorące mleko, masło, posiekany koperek i dymkę. Doprawić solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Wymieszać i jeszcze utłuc na gładką masę. Smacznego!

file1288033169



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...