Dip kminkowy

20 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

25 dag.twarogu

3 łyżki sera żółtego

łyżka nasion kopru

1/2 szklanki śmietany

szczypta mielonej papryki

sol

Przygotowanie:

Nasiona kminku parzymy, osączamy i łączymy z twarogiem, śmietaną, startym żółtym serem, solą i papryką. Lekko schładzamy.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...