Sos pomidorowy

17 sierpnia 2010, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

3 duże pomidory
sól
pieprz
oliwa z oliwek

Pomidory trzemy na tarce, dodajemy oliwę , sól i pieprz i gotujemy aż do uzyskania gęstej konsystencji od czasu do czasu mieszając. Tak przygotowany sos nadaje się  zarówno do pizzy, sałatki  jak i spaghetii.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Kobiety, które żałują macierzyństwa…
Nie dla każdej z nas macierzyństwo oznacza spełnienie. Są osoby świadomie decydujące...
Europejski Zielony Ład
Dużo ostatnio mówi się o Zielonym Ładzie, zwłaszcza w kontekście szkód dla polskiego rolnictwa,...
Cichy zabójca - stłuszczenie wątrob…
Według szacunków aż 6 mln Polaków może cierpieć na niealkoholowe stłuszczenie wątroby. To zatrważająca...
Nowy Kodeks Etyki Lekarskiej
18 maja w Łodzi, po raz pierwszy od 20 lat (dokładnie od 2003 roku),...