Sałatka na pekińskiej

8 sierpnia 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

kapusta pekińska

pomidor

ogórek

kukurydza konserwowa

ząbek czosnku

dip do sałatek ziołowy (+ olej i woda)

 

Warzywa myjemy, kapustę pekińską drobno szatkujemy. Pomidora kroimy w kwadraty, ogórka w plastry. Dorzucamy kukurydzę konserwową i wyciśnięty ząbek czosnku. Przed podaniem mieszamy z przygotowanym dipem do sałatek. Bardzo prosta sałatka, idealna do mięs i grilla.

file1281291909



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...