Sernik (przepis bezglutenowy)

8 lipca 2010,
dodał: zNatury.pl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 65 dag twarogu mielonego
  • 5 jaj
  • 1 szklanka cukru
  • 1/2 kostki masła
  • 1 łyżka mąki ziemniaczanej

Sposób wykonania:

Utrzeć masło i osobno żółtka z cukrem. Do roztartego masła dodać ser i utarte żółtka .Z białek ubić pianę. Dodać do masy białka, posypać mąką ziemniaczaną i wszystko delikatnie wymieszać.
Piec w temperaturze ok. 200 st. przez 1 godzinę.

Sklep ekologiczny
www.zNatury.pl



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.