Dip z rzodkiewek

3 listopada 2016,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

ddddd

  • łyżka majonezu
  • pęczek rzodkiewek
  • mały jogurt naturalny
  • pieprz i sól
  • do dekoracji: koperek, starta skórka z pomarańczy

 

Rzodkiewki umyć, zetrzeć na tarce na najmniejszych oczkach. Dodać majonez i jogurt, doprawić do smaku i wstawić na 15 minut do lodówki. Dekorować koperkiem i startą skórką z pomarańczy.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...