Wątróbka po włosku

21 marca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/2 puszki pomidorów
1 łyżka skrobi kukurydzianej
1 łyżeczka cukru
1/2 łyżeczki przyprawy włoskiejchicken-livers-in-italian-tomato-sauce-36041-l
1/4 łyżeczki papryki
1 szklanka marchewki pokrojonej na cienkie plasterki
1/2 szklanki cebuli
2 ząbki czosnku
25 dag mięsa mielonego
1 średnia zielona papryka
1 łyżka oleju
1/2 kg wątróbek z kurczaka
25 dag spaghetti, ugotowanego i odsączonego

Przygotowanie:

W woku podsmażyć marchew, dodać cebulę i czosnek, smażyć przez 1 min. Dodać paprykę i smażyć 1 do 3 min. Zdjąć z woka. Na świeżym oleju usmażyć wątróbki. Dodać sos i wymieszać, dodać warzywa i wymieszać wszystkie składniki razem. Gotować mieszając przez 1 min. Podawać na spaghetti.



FORUM - bieżące dyskusje

kąpiele - żele, płyny, olejki
Lubie żele do kapieli z Bielendy o owocowych nutach owocowa linię Body Coctail,...
Super cera bez zmarszczek
Na zmarszczki doskonałe sa kosmetyki z Bielendy linia Royal Rose z olejkiem z dzikiej róży
Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
Znakomite kosmetyki do pielęgnacji twarzy znalazłam w Biedronce z Bielendy linia Skin Academy solution
Naturalne kosmetyki
Z naturalnych kosmetyków świetne zamawiam w sklepie Pachnaca Kraina jak np mój ukochany Olejek...