Ryż z jabłkiem i  śmietaną

6 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

3 jabłka
1 łyżeczka cukru
1 torebka ryżu
śmietana gęsta
cukier do śmietany

Ryż ugotować w osolonej wodzie, odsączyć. Jabłka obrać, zetrzeć na tarce, uprażyć na odrobinie wody przez kilka minut. Posłodzić jeżeli jabłko nie jest słodkie. Śmietanę wymieszać z cukrem i odrobiną cukru waniliowego. Włożyć porcję ryżu na talerz, polać śmietaną z cukrem, obok położyć prażone jabłko. Można posypać odrobiną cynamonu.

file1267885923



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...