Gruszki w syropie II

5 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Gruszki twarde 2 kg
Cukier 1 kg
1 l wody

Gruszki obrać, pokroić na połówki, ułożyć w słoikach. Zagotować cukier z wodą. Zalać gruszki w słoikach i pasteryzować 15 minut. Można też dodać po jednym goździku do każdego słoika.

file1267807432



FORUM - bieżące dyskusje

Odciski na palcach stóp
Im dłużej się naciska te same części stopy ,tym większe ryzyko odcisków....
Najdziwniejsze prace domowe Waszych…
Napisanie wiersza. No nie każde dziecko to materiał na poetę:)
Nocleg Rewa
Ceny i w domkach już oszalały, taniej i przyjemniej jest wyjechać za granicę, naprawdę....
Zazdrość o byłą partnerkę chłopaka…
Wiele dziewczyn jest zadrosnych, bo czują się niepewnie w związku, czyli facet...