Karkówka w marynacie

3 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

karkówka około 1,20
marynata pikantna
2 ząbki czosnku
listki laurowe

Robimy marynatę według przepisu, dodajemy 2 ząbki czosnku wyciśniętego przez praskę. Dokładnie mieszamy, smarujemy karkówkę z wszystkich stron, obkładamy listkami laurowymi i odstawiamy w chłodne miejsce na kilka godzin. Pieczemy około 2 godzin.
Po wystudzeniu kroimy w plasterki i podajemy do pieczywa.

file1267653453



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...