Karkówka w marynacie

3 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

karkówka około 1,20
marynata pikantna
2 ząbki czosnku
listki laurowe

Robimy marynatę według przepisu, dodajemy 2 ząbki czosnku wyciśniętego przez praskę. Dokładnie mieszamy, smarujemy karkówkę z wszystkich stron, obkładamy listkami laurowymi i odstawiamy w chłodne miejsce na kilka godzin. Pieczemy około 2 godzin.
Po wystudzeniu kroimy w plasterki i podajemy do pieczywa.

file1267653453



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motywacja do pracy.
Premie, podwyżki, nagrody pieniężne skutecznie motywują do pracy. Należy również pamiętać że zadowolony, realizujący...
Największe błędy ślubnych stylizacj…
Ja widziałam niedopasowaną suknię do figury, młoda wyglądała jak opięty baleronik, no ale spełniła...
Gophering - zmora randkowiczów
Częste zjawisko, sama je widziałam - tzn. tej osoby już więcej nie widziałam :D
Salon fryzjerski w Poznaniu - gdzie…
Sama jeżdżę 35 km do mojej fryzjerki, ale to jedyna, co umie ułożyć moje...