Kaszanka z grilla z warzywami

6 czerwca 2013, dodał: marika1503
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI:

  • 8 kawałków kaszanki
  • 1 papryka czerwona
  • 1 papryka żółta
  • 1 mała cukinia
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 cebule
  • 8 pieczarek
  • sól, pieprz, majeranek

 

PRZYGOTOWANIE:

Warzywa umyć i osuszyć. Papryki pozbawić nasion i pokroić w kostkę. Ząbki czosnku obrać, przecisnąć przez praskę. Cebule obrać, pokroić w piórka. Cukinie i pieczarki pokroić w kostkę.

Kaszankę wyjąć z flaka, ułożyć na folii aluminiowej, lekko rozdrobnić widelcem. Na wierzchu ułożyć pokrojone warzywa i pieczarki. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Kaszankę zawinąć w folię i ułożyć na rozgrzanym grillu. Piec 25 minut.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz