Kokardki z cukinią

9 kwietnia 2013, dodał: bitedelite
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
  • 1 cebula
  • 1 średniej wielkości cukinia
  • pół szklanki bulionu warzywnego
  • oliwa z oliwek
  • 200 g makaronu kokardki
  • sól, pieprz
Przygotowanie:
  1. Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie.
  2. Na patelni usmażyć cebulę pokrojoną w drobną kosteczkę. Po chwili dodać cukinię, wlać bulion i zagotować. Następnie dodać ugotowany makaron. Wymieszać, doprawić i podawać.

file1365516373



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Lampy solne
Czy są jakieś przeciwwzskazania do użytkowania takiej lampy?
Uszkodzony telefon - naprawa samemu…
Niedawno wymieniłam sobie obudowę sama. Kupiłam klej, którego używa się w serwisach - kilkanaście...
Depilacja laserowa - czy skuteczna?
Ale tak całkowicie bezbolesny jest z tą głowicą? Nawet w momentach strzałów?
pielęgnacja biustu
Na szczęście w tej okolicy zimna woda nie sprawia, że chce się krzyczeć...