Makaron z masłem i jagodami

27 marca 2013,
dodał: marika1503
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI:

  • 30 dag makaronu świderki
  • 80 dag jagód
  • 4 łyżki masła
  • 3-5 łyżek cukru
  • Listki mięty lub melisy

 

PRZYGOTOWANIE:

Makaron ugotować na półtwardo, odcedzić, przelać letnią wodą. Jagody przebrać, umyć. Rozpuścić masło, wsypać jagody i cukier. Dusić 8-10 minut. Do jagód dodać makaron, wymieszać, mocno zagrzać. Podawać ciepły udekorowany listkami mięty lub melisy.

file1364379987



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...