Kapuśniak inaczej

16 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Płuczemy 0,50 kg żeberek, zalewamy wodą w garnku i gotujemy. Przyprawiamy solą i pieprzem. 0,50 kg kapusty kiszonej dodajemy do gotujących się żeberek, pół marchewki obieramy i trzemy na tarce na grubych oczkach. Wszystko razem gotujemy, dodajemy 1 ząbek czosnku oraz kilka obranych pokrojonych w kostkę ziemniaków. Przyprawiamy jeszcze solą i pieprzem, dodajemy 2 liście laurowe i kilka ziarenek ziela angielskiego. Wszystko razem gotujemy.

file1266319048



FORUM - bieżące dyskusje

Konferencje w Hotelu
Chyba coraz mniej takich wydarzeń, firmy już nie inwestują w eventy tak jak kiedyś...
Prezent dla rodziców
Teraz nie ma już tego zwyczaju, mlodzi chcą tylko dla siebie wszystko...
Meningokoki
Jednak szczepienia zmniejszyły śmiertelność wśród dzieci....
Ptak Outlet
Bo każdy ma już tyle ciuchów w domu, że bez sensu kupować kolejne....