Nadziewane ziemniaczki

5 marca 2013, dodał: maagdusiaa22
Artykuł zewnętrzny

4 ziemniaki, 100dag chudej wędzonej szynki, 100 dag sera edamskiego, 100 dag kwaśnej śmietany, 1 łyżka ostrej musztardy, sól, pieprz.

Ziemniaki ugotować, gdy ostygną przekroić wzdłuż na połówki, delikatnie wydrążyć. Szynkę pokroić w kostkę, ser zetrzeć na tarce, wymieszać ze śmietaną i musztardą, doprawić solą i pieprzem. Nadzienie ułożyć w ziemniakach i zapiekać całość 5-10 min. W piekarniku rozgrzanym do 180st.C.

file1362494068



FORUM - bieżące dyskusje

Straciłam dwa zęby. Gdzie wstawiać …
Implanty też mają skutki uboczne, bo to metal, obce ciało w dziąśle...
Przyda się dziecku tablet?
Laptop jest najbardziej uniwersalny...
Problemy z PPK
Ja tam liczę na siebie, a nie na narzucone przez państwo opcje, które...
Cała prawda o mężczyznach
Faceci działają tylko w swoim interesie, zauważyłam już dawno, że nie kierują się uczuciami...