Przystawka imprezowa

9 lutego 2010,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

20 dkg galantyny z kurczaka

10 dkg pastrami

1 serek pleśniowy Brie

6 czarnych oliwek bez pestek

6 greckich zielonych oliwek nadziewanych migdałami

Galantynę i pastrami kroimy w plasterki, ser dzielimy na trójkąty. Czarne oliwki kroimy na połówki. Wszystkie składniki dekoracyjnie układamy na talerzu.

Smacznego!

file1265723887



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...