Nadziewane pepperoni

7 lutego 2010,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

6 marynowanych papryczek pepperoni

Nadzienie:

1 puszka sardynek w pomidorach

20 dkg chudego twarogu

1 mała cebula

1 łyżka oleju słonecznikowego

2 łyżki pikantnego ketchupu

2 łyżki maggi

1 łyżka posiekanego szczypiorku

½ łyżeczki soli

½ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Z sardynek usunąć kręgosłupy. Widelcem zgnieść sardynki wraz z serem, dodać posiekaną cebulę, szczypiorek, olej, ketchup i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Z papryczek odciąć końcówki, wyjąć pestki. Każdą papryczkę napełnić nadzieniem.

Smacznego!

file1265560729



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...