Nadziewane pepperoni

7 lutego 2010, dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

6 marynowanych papryczek pepperoni

Nadzienie:

1 puszka sardynek w pomidorach

20 dkg chudego twarogu

1 mała cebula

1 łyżka oleju słonecznikowego

2 łyżki pikantnego ketchupu

2 łyżki maggi

1 łyżka posiekanego szczypiorku

½ łyżeczki soli

½ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Z sardynek usunąć kręgosłupy. Widelcem zgnieść sardynki wraz z serem, dodać posiekaną cebulę, szczypiorek, olej, ketchup i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Z papryczek odciąć końcówki, wyjąć pestki. Każdą papryczkę napełnić nadzieniem.

Smacznego!

file1265560729



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz