Pieczarki na maśle

13 września 2012, dodał: Magda111
Artykuł zewnętrzny
  • składniki na 4 porcje
0,70 dag pieczarek

masło

sól i pieprz

natka pietruszki

  • przepis
Pieczarki  myjemy, osuszamy ,  smażymy na klarowanym  maśle do  momentu aż lekko zbrązowieją.

Doprawiamy  do smaku  solą i pieprzem , posypujemy natką  pietruszki.

file1347520777



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Żubrówka czy Luksusowa na imprezę?…
Ja nie piję wódki, więc się nie wypowiem która lepsza. Ja na imprezę...
Jaki utrwalacz do pazknoci ???
Utwardzacz może być stosowany jako baza pod kolorowy lakier lub samodzielnie, jako preparat odżywczy....
Niechęć do macierzyństwa
W takim uproszczonym schemacie myślenia nie mieszczą się inne powody, z jakich ktoś...
pasemka na czarne włosy
Pasemka na czarnych włosach mogą być subtelne i naturalne, na przykład w kolorze średniego...