Ocet wiśniowy

26 sierpnia 2009,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Ocet wiśniowy

Ocet o smaku wiśniowym . Doskonały dodatek do surówek ( Np. z buraczków ) , marynat do pieczenia mięs .

Czas ; 30 minut

Składniki :
1/4 szklanka octu 10 %
1 szklanka soku wiśniowego
4 łyżki miodu

Wymieszać wszystkie składniki i zagotować. Przelać do małych słoiczków . Pasteryzować 10 minut.

 

nadesłane:" Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...