Chłodnik czereśniowy

20 lipca 2012,
dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 1/2 kg wypestkowanych czereśni, 3 szkl. jogurtu naturalnego, cukier waniliowy, szczypta cynamonu, ok. 1/2 szkl. cukru pudru (wg uznania).

Czereśnie połączyć z 1/2 szkl. przegotowanej zimnej wody, zmiksować blenderem. Dodać jogurty, cukier puder, cukier waniliowy i  cynamon. Wymieszać. Schładzać w lodówce. Podawać z ugotowanym makaronem.

Latem cała rodzinka z chęcią je coś, co pozwoli się nieco ochłodzić, a dodatkowo jest smaczne:)

file1342763593



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...