Karkówka z marynaty

20 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    karkówka około 1,20
    marynata pikantna
    2 ząbki czosnku
    listki laurowe

      wspaniała aromatyczna pieczeń

      Robimy marynatę według przepisu, dodajemy 2 ząbki czosnku wyciśniętego przez praskę. Dokładnie mieszamy, smarujemy karkówkę z wszystkich stron, obkładamy listkami laurowymi i odstawiamy w chłodne miejsce na kilka godzin. Pieczemy około 2 godzin.

      Po wystudzeniu kroimy w plasterki i podajemy do pieczywa.

      file1264014663



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      Jak zgubić piwny brzuszek?
      Który facet wypije mineralną zamiast piwa ? Ja nie znam takiego...
      Zajęci na Tinderze
      Raczej nudzi im się w dlugoletnich związkach , więc nowych wrażeń szukają ...
      Perfumy a znak zodiaku
      Ja lubię drzewne nuty , jestem Wagą a więc to by się zgadzało
      Smutek po śmierci pupila
      Też współczuję, bo to wielka trauma patrzeć na cierpienie bezbronnego zwierzaka.... A sprawę bezdomnych...