Zupa pomidorowa

20 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    mięso na zupę do wyboru( żeberka, golonka, porcja rosołowa)
    pietruszka
    marchew
    ziele angielskie
    listek laurowy
    koncentrat pomidorowy
    wegeta pikantna
    kostka rosołowa
    papryka ostra i słodka
    pieprz


      Gotujemy dowolne mięso oraz warzywa. Sypiemy wegetę lub kostkę rosołową. Doprawiamy pieprzem i papryką słodką i ostrą. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i zaprawiamy mąką ze śmietaną. Dodajemy zieleninę.


      file1264014341



      Preferencje plików cookies

      Inne

      Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

      Niezbędne

      Niezbędne
      Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

      Reklamowe

      Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

      Analityczne

      Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

      Funkcjonalne

      Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

      Wydajnościowe

      Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.