Wątróbka z czosnkiem

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    1/2 kg wątróbki wieprzowej
    2-3 ząbki czosnku
    bułka tarta
    papryka ostra
    sól
    olej

      Wątróbkę pokroić w kostkę. Na oleju podsmażyć czosnek, wątróbkę obtoczyć w tartej bułce wymieszanej z solą i papryką. Włożyć na podsmażony czosnek, wymieszać i smażyć do zrumienienia. Podawać z ziemiakami i surówką.

      file1263591548



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      wakacyjne kolory paznokci
      Neonowe kolory – odważne i energetyzujące. Neonowe kolory to prawdziwy hit lata 2024. Żywe...
      Koncerty
      Ja byłam ostatnio na dni Tyczyna gdzie był koncert zespołu IRA. Wspaniały, niezapomniany koncert!!!
      pokój dziecięcy
      Ozdoby na ścianę do pokoju dziecka to doskonały sposób na nadanie pomieszczeniu charakteru...
      Jaka fryzura do okrągłej twarzy?
      Dla twarzy okrągłej idealnym rozwiązaniem jest long bob, zwany również lobem. To dłuższa wersja...