Kaszaneczka na kwaśno

21 maja 2012, dodał: muchowa
Artykuł zewnętrzny
  • Kaszanka
  • kiszona kapusta
  • kiszony ogórek

Kaszankę obieramy ze skóry, nacinamy. W nacięciu układamy plasterki ogórka. Kaszankę układamy na folie aluminiową i obkładamy kiszoną kapusta. Nie doprawiamy, kaszanka przejmie smak i aromat z kapusty i ogórków.Dokładnie zawijamy w folię, szczelnie aby soki nie wyciekły. Opiekamy na grillu.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...