Maślaki w śmietanie

30 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1 kg maślaków
  • 2 cebule
  • 2 łyżki masła
  • 0.25l śmietany
  • sol
  • pieprz
  • Oczyszczone grzyby pokrojone w plastry obgotować, odcedzić, dodać pokrojona w kostkę cebule, masło, sol, pieprz do smaku. Poddusić kiedy grzyby będą miękkie dodać śmietanę przez chwile zagotować.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Doda Dream Show
    Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
    Pracoholizm
    AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
    klejenie butów
    Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
    Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
    Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....