Kanapka cordon bleu – do piwa

24 listopada 2009,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Wspaniała, bardzo sycąca przekąska do piwa :)

Bułkę rozkrawamy i podgrzewamy w tosterze. Kotleta cordon bleu (z szynką i serem) podgrzewamy na patelni (ja je kupuję, nie robię sama). Bułkę smarujemy od środka sosem tatarskim, kładziemy po plasterku sera żółtego tostowego, a w środek ciepłego kotlecika posmarowanego keczupem.

Smacznego!

file1259529530



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...