Ryż z chińskiemi warzywami i kurczakiem

26 listopada 2009,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Fajny szybki obiad :)

Gotujemy ryż, na patelni podsmażamy dowolną ulubioną mrożoną chińską mieszankę warzyw. W międzyczasie na osobnej patelence podsmażamy lekko kurczaka – teoretycznie najlepsza byłaby pierś, ale ostatnio robiłam (jak widać na zdjęciu) z udek i podudzia, tzn. mięso ugotowałam w wodzie z vegetą, potem odrywane kawałeczki mięsa podsmażyłam (a na tej wodzie zrobiłam zupkę:). Na koniec wszystko razem mieszamy, możemy jeszcze chwilę razem przesmażyć.

file1259269777



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...