Arbuzowy sorbet

15 lipca 2012, dodał: Yolana
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

0,5 kg arbuza
2 łyżki cukru pudru
1 łyżka soku z cytryny
1 łyżka soku z limonki

Przygotowanie:

Arbuza kroimy na mniejsze kawałki, wydrążamy pestki. Wrzucamy do blendera i miksujemy dodając cukier i sok z cytryny i limonki.
Wkładamy do zamrażarki, po czym po około godzinie-dwóch ponownie miksujemy i odstawiamy do zamrażarki. Przed podaniem ponownie rozmiksować, nakładać kulki.

file1310716000



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...