Chrupiące de volaille w 30 minut

30 czerwca 2011,
dodał: beatkaa153
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

pierś kurczaka 1/2 sztuki
pieczarki 10 sztuk
masło 1 łyżka
starty żółty ser 2 płaskie łyżki
tarta bułka 1 łyżka
cebula
sól
pieprz
płatki kukurydziane
jajka
olej

Sposób przygotowania:

Mięso umyć, osuszyć i przekroić na połowę. Rozbić lekko tłuczkiem. oprószyć solą i pieprzem. Pieczarki umyć i pokroić w półplasterki. Odparować na patelni i przesmażyć na maśle. Oprószyć solą i pieprzem. Wystudzić Dodać ser, drobno pokrojoną cebulę, bułkę tartą. Wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Farsz nakładać na przygotowane filety. Zwijać roladki. Płatki rozgnieść dłonią. Panierować w roztrzepanym jajku i płatkach. Smażyć na rumiano na średnim ogniu.

file1309444100



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...