Saltimbocca z grilla

17 maja 2011, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

500g górki cielęcej

100g szynki parmeńskiej

świeża szałwia

oliwa

Grill Ziołowy przyprawa do potraw z grilla Kamis

Cielęcinę pokrój w cienkie plastry, lekko rozbij tłuczkiem, oprósz przyprawą do potraw z grilla , ułóż kilka listków świeżej szałwii, całość owiń cienkimi plastrami szynki parmeńskiej, posmaruj oliwą, smaż na ruszcie kilka min.

file1305624359



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Moje dziecko ma depresję ?
Depresja u dzieci, podobnie jak u dorosłych, wiąże się z długotrwałym obniżeniem nastroju. W przeciwieństwie...
sny erotyczne
Często sny erotyczne nie są bezpośrednio związane z rzeczywistymi pragnieniami seksualnymi, lecz stanowią odzwierciedlenie...
Jak rozciągnąć buty?
Na początek najprostsza domowa metoda, czyli wypychanie butów skarpetami, zwiniętymi kawałkami materiałów lub też...
Naczyniak
Naczyniaki to niezłośliwe nowotwory wywodzące się z drobnych naczyń krwionośnych, tzw. włośniczek. Dochodzi...